Bilder og film!

En av målsettingene i prosjektet er økt bruk av St. Olavsleden med flere pilegrimer, både i nærmiljøene og langvandrere. Prosjektet har derfor lagt inn en del midler til å lage godt markedsføringsmateriale beregnet for sosiale medier (SoMe).

Ruben Heijloo og Heidi Brimi dro derfor på roadtrip i vakre Trøndelag og på Gamla Vägen / Karl Johans Veg et par godsværsdager i juni. Mange bilder ble tatt, og det ble gjort noen filmopptak som skal brukes i sosiale media etterhvert. Prosjektet har planlagt å lage hele 50 små filmsnutter til glede og inspirasjon i løpet av prosjektperioden på 3 år. Filmene vil være fra både norsk og svensk side. Her er en liten smakebit på hva som venter 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *