Tilbydersamling på Stiklestad

Å holde god kontakt med tilbyderne langs leden er en viktig oppgave for ethvert pilegrimssenter. Regionalt Pilegrimssenter Stiklestad avholdt i samarbeid med Explorative (Visit Innherred) den 21. november 2019 en tilbydersamling på Stiklestad Nasjonale Kultursenter.

I løpet av kvelden ble følgende tema tatt opp og diskutert i plenum: sesongens statistikk og prognoser fremover, planer for 2020, markedsføring, vertskap og kundeoppfølging samt bruk av sosiale medier.

Representanter fra 15 forskjellige tilbydere på den norske siden av grensen møtte opp, og Pilgrim Utan Gränser retter en spesiell takk til Anne Haga og Explorative for å ha bidratt med verdifullt faglig innhold. Explorativ er en av prosjektets medfinansiører. Det ble en hyggelig kveld fylt med faglig påfyll, gode diskusjoner og erfaringsutveksling.

Noen av deltagerne på samlingen. Foto: Stiklestad pilegrimssenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *