En unik tillgång med stora möjligheter

Marica Hamberg

Vi har bett Marica Hamberg, projektledare för vårt systerprojekt i S:t Olavsleden, S:t Olavsleden – ett steg i regional utveckling att säga några ord om mål och arbetsmetoder. Förstärkning av företag genom kompetensutveckling är central i projektet. Här är vad hon säger om arbetsmetoderna de använder för att uppnå detta mål:

– Att S:t Olavsleden är en unik tillgång med stora möjligheter har vi börjat att se effekter utav. Ett av målen i projektet S:t Olavsleden – ett steg i regional utveckling är att stärka områdets attraktivitet och konkurrenskraft genom att i samarbete stötta små och medelstora företag i deras utveckling.

För att arbete ska nå sin fulla potential behöver vi ytterligare utveckla samarbetet mellan aktörer längs leden och koordinera för att möjliggöra synergier, effektiva arbetssätt och gemensam marknadsföring.

En av våra aktiviteter denna höst har därför varit  S:t Olavsleden på turné där vi inbjudit till branchkvällar i samtliga sex svenska kommuner. Fokus på turism- och landsbygdsföretag erbjudit i samarbete med Trampolin PR och Länsstyrelsen ett antal utbildningar inom kommunikation och marknadsföring.

Mer info om vilka och kommande utbildningar hittar ni på trampolinpr.se/utbildningar/

Program för branschkvällen i Åre.
Program för branschkvällen i Åre.
Hør hva Maria Hamberg og Putte Eby fra Østersund kommune sier om prosjektet på Pilgrimspodden.